Onderwijs en opvang onder één dak
Bij OBS De Inktvis krijgt ieder kind de kans zich te ontwikkelen binnen een uitdagende en stimulerende omgeving. Naast basisonderwijs hebben we binnen de school ook mogelijkheden voor kinderopvang. Peuters van 2 tot 4 jaar kunnen op deze locatie spelenderwijs nieuwe dingen leren en ontdekken op de peuteropvang, en schoolkinderen kunnen na schooltijd hun talenten ontwikkelen op de buitenschoolse opvang. Hiervoor hebben we een nauwe samenwerking met Kinderopvang Kibeo Hondsgalgweg. Kinderopvang en onderwijs onder één dak dus, dat is handig voor jou en vertrouwd voor je kind. Extra leuk: Dankzij onze gezamenlijke nieuwsbrief, blijf je zowel op de hoogte van al het nieuws rondom de basisschool als van de kinderopvang!

Peuteropvang – 2 tot 4 jaar
Bij de peuteropvang van Kibeo Hondsgalgweg wordt elke dag een uitdagende speelomgeving voor de peuters gecreëerd. Je peuter wordt uitgedaagd om samen met vriendjes en vriendinnetjes nieuwe dingen te leren, doen en ontdekken. Kibeo Hondsgalgweg werkt met Peuterstart, dit zijn gecertificeerde activiteitenprogramma’s die je kind in zijn of haar ontwikkeling stimuleren. Met de juiste activiteiten en materialen, een inspirerende omgeving en hulp van professionele pedagogisch medewerkers ontwikkelt je kind zich razendsnel! De peuters doen veel gezamenlijke activiteiten met de kleuters, zo hebben we bijvoorbeeld gezamenlijke themafeesten. Heeft je peuter meer uitdaging nodig? Dan kunnen we gebruik maken van de ontwikkel materialen van de kleuters! Doordat de peutergroep in dezelfde gang zit als de kleutergroepen zijn de lijntjes kort, leren peuters de kleuterjuf en eventueel toekomstige klasgenootjes al kennen én groeit je kind op in een vertrouwde omgeving. Samen met elkaar én met jou als ouder zorgen we ervoor dat je kind zich stap voor stap ontwikkelt tot een kind dat straks klaar is voor de basisschool.

Buitenschoolse opvang
Je kind kan vóór en na schooltijd spelen bij de buitenschoolse opvang (BSO) van Kibeo Hondsgalgweg. Door uitdagende, leerzame en vooral toffe activiteiten aan te bieden, kunnen we aansluiten op de interesses en talenten van je kind. Ook maakt je kind op de BSO kennis met allerlei nieuwe spellen en activiteiten. Zo ontdekt je kind nieuwe hobby’s en talenten.

Meer informatie of inschrijven?
Meer weten over kinderopvang bij Kibeo Hondsgalgweg? Kijk voor alle opvangmogelijkheden op de website van Kibeo of neem contact op met vestigingsmanager Marissa Meijer – Bakker via m.bakker@kibeo.nl. Zij helpt je graag verder!